Klacht: Lenzen vloeistof terugbrengen

op 11 oktober 2016 over Hans Anders in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In juni had ik mijn halfjaar pakket lenzen met vloeistof. In de loop van tijd is er geconstateerd dat bij deze lenzen die ik draag een ander soort vloeistof beter bij is dan degene die ik had. Ik ben dus over gestapt naar een andere vloeistof van een andere winkel. Maar nu zit ik dus met 3 gloednieuwe flessen alleen onbreekt de doos.
Hiermee terug geweest naar de winkel en het verhaal uitgelegd. Er werd ontzettend moeilijk gedaan en het kon absoluut niet terug. Ik zou alleen 2 andere soort flessen kunnen krijgen en verder werd er niet nagedacht voor een andere oplossing. Ik vind dit zeer slordig en ze laten mij uiteindelijk gewoon staan zonder oplossing en begrip.

Gewenste Oplossing:

Als er een goeie oplossing en begrip zou zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hans Anders over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Hans Anders in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Hans Anders een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Hans Anders

Heeft op 11 oktober 2016 om 16:38 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Mandyachterberg