Klacht: Late bezorging

op 09 mei 2017 over Spotta in de categorie Reclame

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemorgen,

Ik heb als klacht dat de fouders te laat bezorgd worden. Ik krijg ze of vaak pas dinsdag laat in de middag of avond en soms helemaal niet. Terwijl mijn ouders ze op zaterdag hebben. Veel acties gaan op maandag al in met het gevolg dat je regelmatig mis grijpt. En ik vind de digitale versie van de folders heel vervelend lezen op een mobiel dus dat is geen optie.

Groetjes Simone

Gewenste Oplossing:

Als de folders uiterlijk maandagavond bezorgd worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Spotta over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Spotta in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Spotta een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Spotta

Heeft op 09 mei 2017 om 15:48 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Hensim