Klacht: Lange wachttijden bij Media Markt

op 18 juli 2016 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik sta nu al meer dan drie kwartier te wachten om een artikel te ruilen waarvan de verkoper mijnde verkeerde heeft meegegeven. Is het druk. Absloluut niet. Was de vierde due binnenkwam maar dior het systeem blijkt iedereen voorrang te hebben en blijkbaar hebben ze een iemand voor het ruilen. drie kwartier voor een fout van de verkoper vind ik niet kunnen. Inmiddels 50 minuten.

Gewenste Oplossing:

Als aan de kassa het artikel omgeruild kon worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Claudia2306