Klacht: lang wachten voor dat ze op nemen, onbeschoft haak op gooien. te lang laptop in reparatie, laptop al 2x kapot, mag gewoon voor bijna 500 eu niet gebeuren. die van mijn vrouw 4 maand oud ook al de harde schijf stuk.

op 25 juli 2016 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

te lang wachten voor ze op nemen in dordrecht onbeschoft te woord staan vebinding zomaar verbreken. mij niet laten uit praten. kortom ik koop mijn waar wel uit een andere winkel, heb mijn laptop gewoon nodig. geef eens wat meer service, dit is walgelijk slecht.

Gewenste Oplossing:

meer service of betere service, of geef mij een nieuwe laptop of geld terug, dit is troep ook al betaal ik er bijna 450 eu voor.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door theowasbeer