Klacht: kruitvat.nlthuiskomen

op 03 september 2018 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Reactie van de melder van de klacht sonja hansen

7 maanden geleden - Ik wil graag weten hoe lang het nog gaat duren vooor ik geholpen word. De vraag is gewoon dat bij thuis komen app van het kruitvat gewoon niet werkt. In de winkel wil de filaalchef me niet eens helpen ,die zegt heb geen p.c. waar besteld hij zijn voorraad dan mee?dus vind dit een slechte behandeling. Geef dan die prijzen niet weg .

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sonja hansen