Klacht: Kruidvat.nlthuiskomen

op 16 september 2018 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij mijn laatste aankoop bij Kruidvat heb ik een extra bon gekregen waarop een unieke code staat waarmee ik eventueel een prijs kan winnen. Ik ben naar de site gegaan en misschien kan u het al raden. Ik kan de code niet invullen hoeveel ik ook doorklik. Kruidvat, of doe aan acties en zorg dat klanten makkelijk mee kunnen doen of doe helemaal geen acties. Dit is verlakkerij!

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik op een makkelijke manier de code kan invullen en direct kan zien of ik in de prijzen ben gevallen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door slangen@kpnmail.nl