Klacht: krijg schaafwond van bh

op 28 september 2017 over kiesdejuistesportbh.nl in de categorie Lingerie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bh besteld, die al snel zorgde voor een schaafwond na het sporten. Ik heb dit bij hen gemeld, maar zo op afstand konden zij al zien dat er niets aan de hand zou zijn. Ging ook op een zeer onvriendelijke manier. Uiteindelijk werd gezegd dat ik maar een keer langs moest komen (maar ik woon niet om de hoek van Almere). Toen ik nog een aantal keer mijn klacht door had gestuurd, mocht ik de bh dan toch opsturen. Niet geheel tot mijn verbazing kreeg ik de bh na 2 weken gewoon weer terug. Er zou niets mee aan de hand zijn. Een bh van ca. 80euro die ik een aantal keer gedragen heb en die nu gewoon in de kast ligt….toch zonde…..Inmiddels is het bedrijf overigens van naam veranderd (bhsupport.nl)

Gewenste Oplossing:

Ze hadden niet eens de hele bh hoeven te vergoeden.....als ze mij een tegemoetkoming hadden gedaan (van bijv 50%) dan had ik gewoon een nieuwe bh besteld

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar kiesdejuistesportbh.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door judiths