Klacht: Weigering om geld terug te geven.

op 21 juli 2016 over kiesdejuistesportbh.nl in de categorie Lingerie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een bh aangeschaft via de site, deze pastte niet, heb ik een maat groter besteld, deze zat ook niet fijn.
Toen ik de tweede bh terugstuurde heb ik aangegeven graag mijn geld terug te willen. Dit kon niet meer volgens hen, door het ruilen was mijn herroepingsrecht vervallen. Ik moest maar blijven ruilen/passen tot ik de juiste had gevonden.
Ik heb aangegeven daar absoluut geen gebruik van te willen maken en niets meer bij ze te willen bestellen en graag mijn geld terug wilden. Daarop kreeg ik als reactie dat dat echt niet ging door het ruilen en dat het geld voor mij gereserveerd wordt gehouden.

Gewenste Oplossing:

Het enige wat ik graag zou willen is dat zij mij het geld terugstorten dat ik voor de bh betaald heb, dan kan ik in de toekomst zelf bepalen of ik nog gebruik wil maken van hun assortiment of niet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar kiesdejuistesportbh.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Aranka86