Klacht: Geld niet terug

op 02 mei 2016 over kiesdejuistesportbh.nl in de categorie Lingerie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Helaas heb ik in het verleden meerdere bestellingen bij de webshop www.kiesdejuistesportbh.nl gedaan. Bij toeval kwam ik erachter dat ik het betaalde bedrag, 180 euro, van door mij geretourneerd sportondergoed nooit heb teruggekregen.

Na een aantal telefoontjes en e-mails met een medewerker (Karin) ben ik nog geen stap verder gekomen. Sterker nog, ik word onbeschoft te woord gestaan met het argument dat bestellingen uit het verleden niet meer in te zien zijn. Of dat betalingen bij de accountant liggen en niet in te zien zijn.

Ik heb maanden geprobeerd het in den minne te schikken. Nu doe ik aangifte en heb het bedrijf op de hoogte gesteld.

Gewenste Oplossing:

Als ik fatsoenlijk te woord gestaan wordt en mijn geld ontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar kiesdejuistesportbh.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Lenssinck