Klacht: Krijg mijn geld ondanks meerdere beloftes niet terug

op 28 november 2016 over Dit is TV in de categorie Digitale TV

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In april aangevraagd en betaald. Na 5weken nog niks ontvangen. Heb toen gebeld om het af te zeggen en mijn geld terug te vragen. Ik heb zeker 10’keer gebeld en ondanks alle beloftes en mailtjes van verontschuldiging heb ik tot op heden eind november nog steeds geen geld terug. Ik wordt hier zo niet goed van. Wat kan hier aangedaan worden, zo slecht.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn aankoopbedrag van 168 euro terug op mijn rekening zie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dit is TV

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dit is TV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gertjuh