Klachten over Dit is TV

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Dit is TV zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Dit is TV in de categorie Digitale TV

62 klachten gemeld
1.3 /10
95 stemmen
95

Tijdslijn

Dit is tv box heeft nooit gewerkt

Klacht van op 28 december 2017 over Dit is TV in de categorie Digitale TV

Dit is tv box heeft nooit gewerkt, valt uit tijdens de film. laadt de film niet (enkel geluid tijdens afspelen). Ik heb meerdere keren de klantendienst gecontacteerd, welke mij gedurende 3 maanden aan het lijntje hebben gehouden dat ze het bedrag... Lees meer

Heb DitisTv heel vaak gemaild en gebeld ze beloven veel maar komen niks na. Hierop Kassa benaderd die DitisTv benaderd heeft, ik kreeg daarna toestemming van DitisTv om de mediaspeler retour te zenden om mijn gewed terug te krijgen. Maar je raadt het... Lees meer

Niet werkend K4 kastje retour gestuurd.

Klacht van op 08 december 2017 over Dit is TV in de categorie Digitale TV

Wij hebben een tv kastje bij dit is tv gekocht dit ruim 3 jaar geleden. Deze werkte niet en ze stuurde een ander deze werkte ook niet. Ze zeiden de 139.50 terug te storten. Na hele telefoontjes mails Facebook berichten... Lees meer

Niets ontvangen

Klacht van op 28 november 2017 over Dit is TV in de categorie Digitale TV

Op 8 mei heb ik iets besteld maar heb nooit iets ontvangen, ik wil mijn geld retour. Heb al verschillende formulieren gevuld maar er gebeurt niets. Ik word van kastje naar de muur gestuurd en servicecentrum zegt niets te kunnen... Lees meer