Klacht: Krijg mijn bestelling niet

op 22 mei 2020 over Praxis in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

12 mei heb ik een aantal klusspullen besteld bij Praxis. Nu 22 mei heb ik ze nog steeds niet. Ik krijg er geen vinger achter waarom het zolang duurt. Eerst was het Corona, maar andere bestellingen worden ook op tijd geleverd, dus dat is het niet. Het gaat om bestelling met ordernummer 2099165246.

Gewenste Oplossing:

Tevreden ben ik wanneer ik over door mij bestelde en betaalde artikelen kan beschikken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Praxis

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Praxis nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Carel Hermans