Klacht: krijg de gruwelijkste beelden te zien van dode mensen, verminkte mensen etc

op 30 september 2016 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg ongevraagd verschrikkelijke beelden te zien, omdat iemand van mijn vrienden wel reageert op zo’n verschrikkelijke foto’s. Ik maak vervolgens melding van die gruwelijke beelden . Krijg ik bij elke klacht de reactie dat ik bedankt ben dat ik de moeite genomen heb om de inhoud te rapporteren maar dat deze niet in strijd is met de richtlijnen voor de community. Vervolgens willen ze wel dat fb veilig en prettig blijft voor iedereen………..nou vraag ik je. Maar o wee laat een blote borst of kont zien dan wordt je geblokt !!!!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als mijn klacht serieus genomen wordt en ik niet door de computer standaard een tekst toegestuurd krijg.
vervolgens de mensen die die beelden erop zetten voor de likes, geblokt worden!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door vonn