Klacht: Krant niet bezorg

op 01 februari 2014 over Gelderlander in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is vandaag 01-02-2014. Laatst heb ik voor een gereduceerde prijs een vervolgabonnement genomen. Ik had eigenlijk de krant opgezegd omdat deze voor mij niet meer te betalen was. Daarop kwam de Gelderander met een aanlokkelijk aanbod van een half jaar voor de helft van de prijs, ingaand op 01-02-2014.Ik heb gebeld naar het nummer van niet bezorgd. Er bleek een fout te zijn opgetreden waardoor het abonnement pas 03-02-2014 ingaat. De krant moeten kopen voor € 2,70.

Gewenste Oplossing:

Excuses voor het niet bezorgen. En geld geretourneerd op mijn rekening nr (IBAN) NL03INGB0003351122.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gelderlander

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gelderlander nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door cgmberk