Klacht: Krant bezorging op zaterdag

op 17 juli 2021 over BN DeStem in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een abonnement op Bn de Stem , alleen de krant op zaterdag, en dat is nu het probleem zaterdag 17 juli 2021 geen krant en dat is wel 9 keer dit jaar. De krant heb ik op gezegd alleen om het fijt, ze slaan mij over om bij ons een krant in de bus te stoppen. Kunnen ze mij de garantie geven om elke zaterdag de krant te bezorgen, dan neem ik weer een abonnement , de Stem laat eens wat van je horen en laat je klanten niet in de steek.
En geef de bezorger, een draai om ze oren. Met de kerst 2020 heb ik geen fooi gegeven, van wegen de slechte bezorging, en toen gaf hij een andere bezorger de schuld dat was hij niet.

Paul van Raamsdonk
4761 ZM Huis 34

Gewenste Oplossing:

Nog niet tevreden, de aanzet ligt bij Bn de Stem

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BN DeStem

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BN DeStem nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]