Klachten over KPN Vaste Telefonie

KPN is aanbieder van TV, Internet en telefonie diensten en is momenteel de marktleider in Nederland. KPN doet zijn best om iedereen de juiste diensten... Lees meer >

Statistieken van KPN Vaste Telefonie in de categorie Vaste Telefonie

12 klachten gemeld
3.1 /10
35 stemmen
35

Tijdslijn

Ik heb een vaste telefonie aboonement bij Ziggo. Dagelijks en s'nachts krijg ik een melding dat ik een voicmailbericht heb. Als ik dan dat nummer 0842333 bel, dan komt de boodschap dat dit nummer niet in gebruik is. Als ik de... Lees meer

OPzegging abonnement

Klacht van op 18 maart 2018 over KPN Vaste Telefonie in de categorie Vaste Telefonie

Op 20 november 2017 heb ik dit contract opgezegd. Dit is niet goed doorgekomen bij KPN. Nogmaals gebeld in maart. Afgesproken dat het contract wordt opgezegd met terugwerkende kracht. Ontvang ik een brief van KPN dat het contract per 9... Lees meer

Niet reageren op gegronde klacht

Klacht van op 23 februari 2018 over KPN Vaste Telefonie in de categorie Vaste Telefonie

Op 18 januari jl. is er een boom omgewaaid en die heeft de kabel stukgetrokken. Ik ben zakelijk afhankelijk van de telefoonlijn, welke door KPN niet direct gemaakt wordt. Uiteindelijk na zelf meerdere keren kontakt zoeken met KPN krijg ik... Lees meer

Mijn vader (80 jaar) heeft reeds sinds jaar en dag een vaste telefoonverbinding. Echter 5 jaar geleden gaf hij mij aan graag de facturen per e-mail te ontvangen i.p.v. per post. Dit heb ik dus op zijn mijnkpn ingesteld, e-mail adres... Lees meer

Weigeren intrekken incassomachtiging

Klacht van op 23 december 2017 over KPN Vaste Telefonie in de categorie Vaste Telefonie

Dit bedrijf weigert de incassomachtiging in te trekken. Ik sta niet eens meer in het systeem. Op nette brieven, e-mails, telefoontjes wordt niet gereageerd. Langsgaan wordt niet gewaardeerd. Telefoon gooit men de hoorn er op. Brieven worden niet gelezen of... Lees meer

Zie titel. Al een maand wordt iedere nacht om 0:00 gebeld naar het vaste nummer. Alle # codes geprobeerd. Geen resultaat. Op verzoek van KPN een account aangemaakt voor de betreffende persoon omdat deze geen Internet heeft. Vast bellen heeft... Lees meer

K met P Nooit meer

Klacht van op 10 september 2017 over KPN Vaste Telefonie in de categorie Vaste Telefonie

Op 11 aug jl. ontving mijn vader een brief van Jorg Kramer van KPN dat hij de dag voor zijn verhuizing naar een verzorgingstehuis op 1 sep 2017 om 13:00 weer gebruik kan maken van zijn telefoonaansluiting op zijn nieuwe... Lees meer