Klacht: Wederom probleem bij opzeggen abonnement! De levering ging mis, activering lukte niet, facturatie moest ik extra voor betalen en nu mag ik ondanks 0 (=nul) maanden contract niet opzeggen?!?!?

vles2 op 01 maart 2013 over KPN Mobiel in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is niet te geloven, de service van KPN…

Ik heb een data abonnement besteld voor mijn iPad. Na verkeerde levering (waar ik vervolgens moest bijbetalen) heb ik een tijd zonder sim gezeten en moest ik uiteindelijk via deze site een klacht deponeren om normaal geholpen te worden.

Bij de activering ging het weer mis …

Vervolgens, alles werkte, maar er werd een erg hoog bedrag afgeschreven. Ik heb geen factuur ontvangen en met een data only kan je niet inloggen op MijnKPN. Het is wel mogelijk om een factuur te ontvangen, maar daar zijn kosten aan verbonden (2,50 euro per maand). Nu vermoed ik dat mijn activatiekosten en overige kosten voor levering toch zijn doorberekend, ondanks de afspraken n.a.v. een klacht via deze site. Ik kan dat nog niet controleren, want ik heb de bestelde factuur nog steeds niet binnen (duurt ook al bijna een week).

Nu, ik ben er volledig klaar mee en wil niks meer met dit bedrijf te maken hebben. Ik wil daarop mijn, ik herhaal 0 (=nul) maanden contract opzeggen. KPN beweert echter dat ik een jaarabonnement heb afgesloten en ook na het opsturen van het contract geven ze aan dat dit het risico is als je via een andere website een contract afsluit (Typhone in dit geval). Ronald de Jonge van de klantenservice KPN gaf dus botweg aan dat ondanks mijn ondertekende en opgestuurde contract, KPN toch zelf wel goed zou weten dat ik een jaarcontract heb afgesloten.

Het is werkelijk waar een prestatie om in elke fase van een abonnement iets verkeerd te doen en naar mijn vermoeden rustig die kosten doorberekend aan mij, ondanks gemaakte afspraken.

Gewenste Oplossing:

KPN neemt zelf contact op om:
- mijn factuur door te nemen en waar nodig aan te passen
- de startdatum van mijn abonnement te wijzigingen naar de werkelijke activeringsdatum (1 maart i.p.v. 22 januari)
- de teveel betaalde kosten direct terug te storten
- mijn contract op te zeggen met de verplichte opzegtermijn
- een excuses (wederom) voor het niet normaal kunnen uitvoeren van een stap in het abonnement proces

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door KPN Mobiel in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat KPN Mobiel een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van KPN Mobiel beoordeeld.

KPN Mobiel

Heeft op 01 maart 2013 om 15:09 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste vles2,

Naar aanleiding van ons telefonisch contact heb ik je looptijd gecorrigeerd. Bij deze sluit ik dan ook deze klacht. Mocht je toch nog vragen hebben of ergens niet uitkomen bezoek dan gerust eens een van onze kanalen zoals Facebook (http://on.fb.me/10NUReI), Twitter (http://bit.ly/114k1oO) of het forum (http://bit.ly/V7Fms7).

Met vriendelijke groet,

Daan
KPN Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door