Klachten over KPN Digitale TV

KPN is aanbieder van TV, Internet en telefonie diensten en is momenteel de marktleider in Nederland. KPN doet zijn best om iedereen de juiste diensten... Lees meer >

Statistieken van KPN Digitale TV in de categorie Digitale TV

82klachten gemeld
2.3/10
35 stemmen
35

Tijdslijn

Storing niet opgelost

Klacht van op 01 maart 2021 over KPN Digitale TV in de categorie Digitale TV

Sinds 4 februari 2021 heb ik geen draadloos internet meer, waardoor ik ook geen tv meer kan kijken. Bijna dagelijks KPN gebeld, maar ze kunnen het probleem niet traceren. Uiteindelijk hebben ze me 10m vaste internetkabel opgestuurd. Dit werkt, maar... Lees meer

haperend beeld

Klacht van op 22 februari 2021 over KPN Digitale TV in de categorie Digitale TV

sinds mijn telfort contract is over genomen door kpn heb ik constant storingen ik moet soms alles opnieuw resetten wat vaak niet helpt er is aan mijn aansluitingen niets verandert na telfort ook bij de opgenomen programma's hapert het beeld Lees meer