Klacht: Kosten bezorging

op 30 april 2016 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er worden kosten gerekend van 50 euro terwijl dynalogic niet op het juiste adres is geweest. Nu dreigt Vodafone mijn tel af te sluiten. Ik heb al diverse klachten ingediend maar geen gelijk gekregen. Omdat er wordt geschuild achter een GPS systeem als bewijs dat ze op bepaald adres zijn geweest.

Gewenste Oplossing:

Als die 50 euro van de rekening gaat. Deze is onterecht gevorderd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Johan7016