Klacht: Kortings actie via FB

op 30 september 2016 over Lidl in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Waarom kan ik mijn korting niet via mijn iPhone krijgen? Ik ben lid via FB van jullie forum en krijg kortingsakties, maar ben volgens mijn filiaal verplicht deze uit te printen! Kassa pakt een handmatige invoering niet, net zoals hij geen scan via mijn telefoon accepteerd. Ook de filiaalleider zegt dat hij een geprinte bon moet hebben, maar daf is het probleem, ik heb geen printer!

Gewenste Oplossing:

Gewoon de bon lagen scannen via een foto van mijn iPhone !

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Lidl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Lidl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lidl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lidl

Heeft op 30 september 2016 om 12:50 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door yvonnedevos1