Klacht: kon geen extra mb’s bijkopen in het buitenland ivm dataplafond

JitskevdBor op 18 september 2017 over Youfone in de categorie Alles-in-1, Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit jaar eindelijk geen extra bundels hoeven kopen voor het buitenland dacht ik! Super! Eenmaal op vakantie was ik binnen een week door mijn abonnement heen en mijn vriend ook. Hij heeft ook Youfone en kocht gemakkelijk mb’s bij. Ik dacht dat dus ook zo te doen… maar niet dus. Ik had de optie niet eens in mijn youfone app. Na gebeld te hebben met de klantenservice bleek dat die optie alleen kan als je je dataplafond uit hebt staan. Ik heb ze gevraagd of ze mijn dataplafond dan uit konden zetten, maar dat gaat pas de volgende maand in en kan niet direct zei ze. En dus na mijn volledige abonnement te hebben gebruikt kan ik dus helemaal geen internet meer gebruiken in het buitenland, ik kan niet buiten mijn bundel door het dataplafond en ik kan niets extra bijkopen…. Dit terwijl we internet ook nodig hebben voor navigatie. Schandalig dat we niet geholpen konden worden en dat het door het dataplafond instellen je niets meer bij kan kopen, waarom is dat aan elkaar gekoppeld?! Ik stap gelijk over wanneer mijn abonnement afgelopen is (1 van de vele slechte ervaringen van de service van Youfone) Als je bijvoorbeeld nog je buitenland bundel aan hebt staan (hoewel dat nu dus niet meer nodig is) word er dus per dag 2 euro gerekend ipv dat het gewoon van je eigen abonnement afgaat nu met de nieuwe regels…

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik gecompenseerd word voor de week zonder internet (oa kosten kopen van kaarten voor navigatie) of als mijn abonnement ontbonden word en ik vrij ben om over te stappen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Youfone over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Youfone in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Youfone een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Youfone

Heeft op 19 september 2017 om 09:28 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

JitskevdBor

Heeft op 19 september 2017 om 12:32 geantwoord

Mijn klacht was van vorige maand en ik heb er dus nu niets meer aan dat mijn dataplafond uit is gezet. Ik vind het heel gek dat dit de normale werking is van de diensten. Je hebt juist een dataplafond zodat je geen extra kosten maakt. Wat heeft dat te maken met extra mb's bijkopen? Er word niet echt meegedacht met de consument en dat is ook 1 van de redenen dat ik ga overstappen. Kan mijn abonnement ontbonden worden? Ik ben helemaal niet tevreden over de service.

Alle klachten die gemeld zijn door