Klacht: Komt heel slecht afspraken na

Iskde22 op 21 november 2022 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

klacht.nl

Ik heb op 22-2-2021 mijn toestel (a51) naar de samsung service center gebracht in Amsterdam Noord.

Service ordernummer: 4254033852

De camera van mijn toestel was niet niet meer optimaal in werking en dus moest ik mijn toestel achterlaten voor reparatie na een korte periode kreeg ik een mail dat er geen onderdelen meer waren en dat het ook niet meer leverbaar is dus werdt er een andere voorstel gedaan op 15maart door een samsung galaxy a52 en daarmee was de vraag of ik er mee akkoord ging en ik ging daar ook mee akkoord. En op 16maart kreeg ik een mail dat de akkoord is ontvangen en dat ze er mee aan de slag gaan. En na een week heb ik de klantenservice gebeld en uitgelegd hoe het zit met mijn toestel en er werdt verteld dat het komt door de drukte en uiteindelijk kreeg ik een mail op 30maart dat het 15 werkdagen zal duren dat ik mijn toestel krijg. En nadat de 17werkdagen er voor bij zijn heb ik weer contact gemaakt met de klantenservice door te bellen en het uitgelegd en het werdt onderzocht en bleek er nu wel serieuze stappen zou gemaakt worden. En op 26april kreeg ik weer een mail dat de samsung a52 niet meer op voorraad is en dat er een samsung galaxy a53 werdt aangeboden en of ik daarmee akkoord ging en daarmee ben ik akkoord gegaan. En uiteindelijk was de samsung a53 niet meer op voorraad en moest weer paar weken wachten en uiteindelijk heb ik zelf contact opgenomen en weer na paar weken antwoord en kreeg toch maar de samsung a52. Zeer slechte service bij samsung service center!

Gewenste Oplossing:

Betere en eerlijke communicatie met de klantenservice!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Iskde22