Klacht: Koffer zoek geraakt schiphol

op 09 augustus 2016 over Vueling in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben 6 dagen geleden geland in Spanje vanuit schiphol zonder koffer. ik heb een PIR formulier ingevuld en zou gebeld worden als mijn koffer gevonden was. Nu 6 dagen verder heb ik meerdere malen schiphol gebeld en vueling zelf. En word door niemand geholpen zelfs schiphol niet. Ik word door beiden partijen van het kastje naar de muur gestuurd, en ik zit nog hier zonder bagage. Heel mijn vakantie is verpest en niemand biedt mij hulp.

Gewenste Oplossing:

Als mijn koffer terecht is en ik een vergoeding heb gekregen voor de hoge kosten die ik heb moeten maken om de afgelopen 6 dagen te overleven zonder kleding hoge belkosten naar Nederland etc.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vueling

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vueling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maryam10