Klacht: koelkast koelt niet en de temperatuur op mijn display knippert

op 23 juli 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn Samsung Amerikaanse koelkast nu 6 jaar ongeveer en 2 jaar terug vertoonde hij dezelfde klachten. Is toen door een Samsung monteur gerepareerd. jammer dat hij nu weer defect is. Zo een dure koelkast hoort toch langer mee te gaan. Ik verwacht dat Samsung mij hierin tegemoet komt.

Gewenste Oplossing:

Een coulance regeling van Samsung. Lage reparatie kosten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door viatie_cachelle@hotmail.com