Klacht: Klantenservice onbereikbaar

op 24 februari 2018 over air arabia in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb online een vliegticket gekocht voor de zomer periode, maar op de reservering staat een verkeerde geboortedatum. Heb hierover vaak telefonisch contact opgenomen met Air Arabia klantenservice maar krijg ze nooit te pakken en een paar keer gemaild maar ook daarop krijg ik geen reactie terug.
Kunnen jullie hierbij helpen?

Gewenste Oplossing:

Als de geboortedatum kosteloos word gewijzigd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over air arabia

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over air arabia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fatihaelbardai