Klacht: Klantenservice onbereikbaar

op 29 november 2016 over Vueling in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een paar dagen geleden heb ik voor mijn moeder en mijzelf een ticket geboekt naar Barcelona. Aangezien ik dicht bij Brussel woon en zij dichtbij Amsterdam, heb ik twee boekingen gedaan voor twee verschillende luchthavens. Helaas viel mijn internet uit tijdens het boeken van de vlucht vanuit Amsterdam en heb ik per abuis een dubbele boeking gedaan en is het bedrag ook dubbel afgeschreven. Ik wilde dit snel recht zetten en bellen met de klantenservice. Vanuit België is de Nederlandse klantenservice onbereikbaar en bij het bellen van de Belgische klantenservice krijg je een Franse mededeling. Ik spreek dus geen Frans…

Gewenste Oplossing:

Contact gehad & geholpen door een klantenservice medewerker in het Nederlands.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vueling

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vueling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MarlijnK123