Klacht: Klant onvriendelijk

walter1940 op 13 maart 2018 over Pearle in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had vandaag een afspraak met me ex ivm oogmeting. Kwam 7 minuten te laat. Wij waren de laatste klant. Mijn kinderen waren mee vervolgend hadden me kinderen trek in warme chocolade melk ( 13 maart 3018 om 16.37 uur ) pearle fahrenheidstraat denhaag . Daarop werden we aangesproken dat het geen zelf bediening was op een rare toon terwijl we dat vaker deden en al jaren daar kom. Na de oogmeting moest zij een bril uitzoeken zonder te weten tot welke bedrag volgen s de ziekenfonds. En zonder dat iemand je erbij hielp. Hierop raakte ik geïrriteerd en ik kreeg als antwoord dat we al 7 min te laat waren . De vergoedings5bedrag klopt e volgens mij niet dus wilde ik de verzekering bellen hierop werd er gezegd dat pearle om half zes sluit. Hierop werden we boos en zijn weggegaan met de mededeling dat we ons niet welkom voelde w dat de medewerkers naar huis wilden. Wij voelden een beetje alsof we weg moesten gaan en zijn dan ook weggegaan met die mededeling. En zei nog dat ik een klacht ga indienen . Wij als gezin komen daar jaren en toch werden wij zo behandeld. Wij zitten er heel erg mee. Ik hoop dat deze klacht serieus genomen word
Wij durven eigenlijk niet meer terug omdat we gekwets voelen. U kunt mij via mail bereiken [email protected] of tel nr 0619041031.
Jammer dat het zo gegaan is. Het werd nog hardop gezegd door de medewerkers dat ik zkr een klacht moest indienen. Een zuur gezicht om die 7 minuten is niet normaal zo behaalde je je vaste klanten niet
Met vr gr B Jagroep

Gewenste Oplossing:

Gesprek zal voldoening geven

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Pearle over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Pearle in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Pearle een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Pearle

Heeft op 05 april 2018 om 13:41 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door