Klacht: Klachten over levering. erg slecht

op 05 juli 2012 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bestelling niet geleverd en ook niet afgegeven bij de buren maar een heel stuk verder op. en die Gene heeft niets gehad zegt hij. en bij zalando drammen ze maar door uw moet betalen. terwijl ik 20 x EEN MAIL heb gestuurd dat ik niets heb gehad. je mag het volgens mij niet eens ergens anders aangeven. buren alleen dacht ik. dus zalando of de bezorgings fout.

Gewenste Oplossing:

geen spam met dat ik moet betalen. en me schoenen hoef ik niet meer. nooit meer hier bestellen mensen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Zalando in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Zalando een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Zalando

Heeft op 01 augustus 2012 om 17:43 geantwoord

Geboden Oplossing:

Wij hebben meerdere malen geprobeerd contact te krijgen met meneer. Tot op heden is dit niet gelukt.

Alle klachten die gemeld zijn door tjeerddd