Klacht: Klachten over het weergeven van topicslivestreams op de newsfeed

op 14 september 2018 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

https:www.facebook.comgroupsCultimulturele

Link van mijn Facebook groep.

Ik heb de afgelopen 8 maanden genoeg problemen gehad met mijn groep. Livestreamstopics worden niet verzonden na de newsfeed waardoor er geen kijkers zijn. Ik heb een besloten groep. Deze probleem komt meerdere malen terug. Ik heb een groep met meer dan 133.000 members. Ik heb Facebook zovaak hierover bericht er word niks gedaan. Ik ben de aanmaker van de groep naam Multiculturele.bijeen het is een culturele groep.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat mijn Facebook groep het weer gaat doen. Het weergeven op de openbaren tijdlijn dat ieder in contact kan komen met elkaar.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jassiner0bio