Klacht: klacht youfone haalt 2,50 van mijn rekening af terwijl ik GEEN KLANT MEER BEN

op 16 juli 2012 over Youfone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in het jaar 2008 een abo bij youfone afgesloten na twee jaar halen ze ineens nu anno 2012 2,50 van mijn rekeninhg af ik heb het bedrag terug laten storten en krijg nu ineens een brief van een deurwaardere van 66 euro, ik dacht al wel een fout zijn en stuur ze een email, heb regelmatig gebeld, dacht zal nu wel in orde zijn maar ik krijg nu ineens een brief van deurwaardere kantoor dat ze let op een bedrag van bijna 600 euro gaan innen via de belastingdienst ben nu wanhopig en weet niet wat ik moet doen youfone kan ik niet bereiken.

Gewenste Oplossing:

ik wil weten wat mijn rechten zijn en waarom ze nog geld van mijn rekening afhalen ookal ben ik geen klant meer, al twee jaar niet meer heb geen simkaart helemaal niets een en al ellende van de eerste dag dat ik een contract met ze aanging

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Youfone in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Youfone een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door dupe-youfone