Klacht: Klacht over Intrum justitia

op 15 juli 2012 over Klacht.nl in de categorie Klachtensite

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bij klacht.nl een klacht ingediend over Intrum justitia. Nu zie ik tot mijn verbazing dat mijn klacht is opgelost, omdat zij op 23 mei hebben gereageerd. Mijn klacht is helemaal niet opgelost. Ik heb zelfs weer een nieuwe aanmaning van hun gekregen.

Gewenste Oplossing:

Dat klacht.nl de zaak als opgelost ziet, als beide partijen het als opgelost zien. Ik ben nog steeds niet genegen de vordering van 37,23 euro te betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Klacht.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Klacht.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Klacht.nl

Heeft op 16 juli 2012 om 14:22 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer/mevrouw,

Dank u wel voor uw klacht. Het is inderdaad niet de bedoeling dat klachten door bedrijven onterecht op ‘opgelost’ worden gezet. Ik zal de klacht terugzetten op ‘in behandeling’. Zou u naar redactie@klacht.nl willen emailen om welke klacht het gaat? Graag hoor ik van u als het bedrijf de klacht wederom op ‘opgelost’ zet zonder dat dit opgelost is of indien de klacht wel opgelost is.

Met vriendelijke groet,
Linde
redactie@klacht.nl

Alle klachten die gemeld zijn door lwt