Klacht: Klacht over Futer Target

martijnbrands op 11 januari 2013 over Future Target BV in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op de een of andere manier heeft Futer Target nu al een aantal keer geld via mijn provider in rekening gebracht. Totaal gaat het om ongeveer 50 euro. Geen idee waar ik het voor betaal en ik heb me niet opgegeven voor een of ander abbonement. Graag zou ik dit bedrag terugkrijgen.

Gewenste Oplossing:

Graag mijn berdag retour en dit bedrijf aanklagen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Future Target BV

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Future Target BV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door