Klacht: Klacht op klacht koopjesdeal

Y. Bergsma op 16 oktober 2020 over De Telegraaf Webshop in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De oplossing van Koopjedeal.nl

Beste Ypie, Wat vervelend om te lezen dat u uw bestelling tot op heden nog niet in ontvangst heeft mogen nemen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik zie dat wij niet in het bezit zijn van het juiste adres. Wil u deze met ons delen zodat wij de zending kunnen opsturen. Ik hoor graag van u! Met vriendelijke groet, Team Koopjedeal

Mijn adres is
Hascarstrjitte 1
8633 KP Ysbrechtum

Gewenste Oplossing:

wanneer ik mijn bestelling heb ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over De Telegraaf Webshop

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over De Telegraaf Webshop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Y. Bergsma