Klacht: Klacht buschauffeur alkmaar bus 160 bpsx96 jagerstraat 10 juli 2016 12.30

op 10 juli 2016 over Connexxion in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nadat ik mijn auto wou inparkeren voor de action kwam er een auto vlak achter mij staan. Ik vroeg hem de ruimte te geven en dat deed hij ook. Ondertussen stond de buschauffeur als een gek te toeteren en toen hij langs me reed deed hij zijn deur open en begon me te bedreigen. Dit was zeer imtimiderend en mijn zoon moest ook huilen. Ik ook hoop er hier iets aan gedaan word. Ook chauffeurs horen zich niet op deze manier te uiten.

Gewenste Oplossing:

Zoals chauffeur niet wens bedreigt te worden en terecht zou dit omgekeerd zeker ook niet het geval moeten zijn en wil daarom ook serieuze klacht hierover indienen en hoop dat hier wat mee gedaan word.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Connexxion

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Connexxion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marcelpranger