Klacht: Klacht: Betaling niet doorgekomen bij American Airlines

op 20 juli 2021 over Adyen in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 10 juli heb ik vliegtickets geboekt en betaald bij American Airlines. Ik heb echter geen tickets ontvangen omdat volgens AA het geld niet bij hun is binnengekomen. Volgens AA waren de tickets wel gereserveerd, maar weer geannuleerd omdat het niet betaald was. Het bedrag is wel van mijn rekening afgeschreven.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn geld terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adyen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 dag geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adyen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Remy_AA