Klachten over Adyen

Adyen is een betalingsprovider. Dit betekent dat zij betalingen voor andere bedrijven verwerken. Daardoor staat Adyen vaak genoemd als naam bij de bankrekeninghouder,... Lees meer >

99% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 2 van 11 Betalingsdiensten

99%
663 klachten gemeld
4 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
659 klachten opgelost
4.3 /10
431 stemmen
431

geen betaaldoel vermeld

Klacht van op 17 december 2018 over Adyen in de categorie Betalingsdiensten

Ik krijg een afschrijving in mijn rekeningoverzicht te zien van 56,22 Euro. Het kan best zijn dat ik dit betaald heb, maar ik KAN NIET ZIEN AAN WIE! Kan ook niet zien of het een automatische afschrijving is of dat ik... Lees meer

Compliment van lisaP op 05 september 2018 over Adyen

supersnelle reactie, met toelichting over het bedrijf achter de afschrijving.

10

Compliment van Joky -beer op 27 augustus 2018 over Adyen

Als het maar goed komt en mijn geld terug of de munten maar heb vertrouwen in jullie

9

Compliment van otherwolf op 16 juli 2018 over Adyen

Goede oplossing!

10

Compliment van M,Aytac Celebi op 28 juni 2018 over Adyen

Ja het is opgelost bedankt team
ik heb mijn geld terug gestort gekregen.

8

Compliment van Marielle Gerits op 25 juni 2018 over Adyen

Prima. Bedankt voor de snelle reactie.
M.v.g Marielle Gerits

10

Compliment van LorenzoM op 04 juni 2018 over Adyen

Prive de naam van de shop gekregen

8

Compliment van noren op 04 juni 2018 over Adyen

Het opgelost

8

Compliment van genejr@casema.nl op 02 juni 2018 over Adyen

Na contact met Ayden blijkt dat een regel van hun betaalinformatie was weggevallen. Daarin stond de naam van het bedrijf die door hun betaald werd.

10

Compliment van Afwachter op 23 mei 2018 over Adyen

In no-time opgelost. Zal bedrijf dat bedrag afschreef vragen voortaan naam te vermelden. Voorkomt heel wat gezoek.

10

Compliment van Messi Wilmer op 22 mei 2018 over Adyen

Het bedrag is correct teruggestort!

10

Compliment van yvonnejordan1967 op 16 mei 2018 over Adyen

snelle reactie en informatie waarmee ik verder kan

8

Compliment van Brampierik op 14 mei 2018 over Adyen

Ik heb mijn bedrag terug gekregen bedankt !

10

Compliment van shania80 op 08 mei 2018 over Adyen

Is al opgelost geld is teruggestort

10

Compliment van Jojo9 op 08 mei 2018 over Adyen

Het geld is terug gestort, dankjewel. Goede service, niet voor niets 99% oplossing!1

9

Compliment van Paulenjolanda094@gmail.com op 08 mei 2018 over Adyen

Ik heb me geld binnen 24 uur terug en ben super blij met dit soort bedrijven. Jullie houden de mensen toch weer tevreden echt top.petje af voor de snelle afhandelingen.

9

Compliment van Usselo25 op 03 mei 2018 over Adyen

Bedrag is bijgeboekt super zo snel dank je wel

8

Compliment van Lisane op 25 april 2018 over Adyen

Goed opgelost en snel ook erg tevreden

10