Klacht: Kind op facebook zonder toestemming

op 26 mei 2017 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn dochtertje van 5 weken oud staat met haar gezicht op facebook op een wandbord in de 2 fotolijstjes foto’s zo duidelijk dat je haar op die 2 foto’s ook duidelijk ziet al paarkeer vriendelijk en netjes gevraagd eraf tehalen maar helaas nemen ze hier geen gehoor aan. Vandaar mijn klacht hier hopelijk kunnen jullie hier iest aan doen of tips geven wat ik erzelf nog aan kan doen!

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als mijn dochtertje de foto eraf is gehaald

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Samantha de Rooij