Klacht: Kast kapot hout wat opengebarsten

op 01 april 2020 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb afgelopen zondag ander half uur inde rij gestaan om mijn bestelling op te halen nou wil ik me kast in elkaar gaan zetten en zie ik dat het houd van me kast open is gebarsten van schade waar in 89 euro voor heb betaald de doos was verder nog heel dus moet ergens tijdens productie zijn gebeurd. Ik heb deze kast met spoed nodig gehad waardoor ik hem we in elkaar heb moeten zetten en gelukkig de barst aan de kant is waar ik het kastje tegen de muur kon zetten waardoor het niet opvalt maar vind dit wel heel slecht ook voor deze prijs voor mij is 89 toch veel geld voor iets wat kapot is.

Gewenste Oplossing:

een kleine tegemoed koming aangezien ik voor een hele kast heb betaald en er toch een flinke beschadiging is ik heb evt een foto van bewijs.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]