Klacht: Kapotte voercontainer kat silhouette

op 30 juli 2018 over Curver plastics in de categorie Internetshops - Huishoudelijke artikelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

24 januari 2018 kocht ik een curver voercontainer kat silhouette voor 15 kg voer. Pas 1 zak voer ingeweest, ik wilde hem vorige week opnieuw vullen en toen bleek die gebarsten te zijn bij een wiel dus ook niet meer luchtdicht. Heb contact opgenomen met de winkel waar ik hem kocht, die hebben contact opgenomen met de leverancier en deze zei dat dat buiten de garantie viel! Winkel wil me tegenmoet komen met een nieuwe container met 30 % korting…
Het ding is pas een half jaar oud, ik had verwacht voor die prijs degelijkheid te kopen!
En waar is die 2 jaar fabrieksgarantie gebleven?

Gewenste Oplossing:

Dat ik een nieuwe voedselcontainer krijg! Er is niks met het ding gebeurd ziet er verder als nieuw uit!
Zo niet hier nooit niks meer van curver met hun valse beloften

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Curver plastics over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Curver plastics in behandeling genomen

Reactie van de melder van de klacht Pjljma

6 maanden geleden - Klacht is opgelost! Goede service van curver plastics!

Alle klachten die gemeld zijn door Pjljma