Klacht: Kapotte vaatwasser

op 19 februari 2018 over Peters Witgoed in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben 364 euro betaald en nog steeds een kapotte vaatwasser. Ze lieten ons betalen voor een printplaat en uiteindelijk deed hij het nog niet. Ze konden ons na 2 maanden aan het lijntje houden niet meer helpen en beloofden 274euro terug te storten binnen 4 weken. Ik kan ze ook niet berijken. De webside is er nog steeds.
Moet ik aangifte doen van oplichting? Hoe werkt het?
Kunt u ons adviseren?

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag 274 euro terug. De voorrijkosten a 100 euro nemen wij dan wel voor onze rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Peters Witgoed over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Klacht peters witgoed