Klacht: Kapotte sigaretten

op 03 juni 2016 over Gauloises in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik rook al een enige tijd cauloises sigaretten en ben zeer blij met jullie kwaliteit, maar deed ik een wat minder leuke ontdekking aangezien er een kapotte sigaret in mijn pakje cauloises bleek te zitten , ik hoop dat hier iets aan gedaan word en ik hoop op een spoedige reactie terug.

Gewenste Oplossing:

Zodra er een nieuw pakje cauloises Blondes blauw word opgestuurd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gauloises

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gauloises nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AnneterBraak