Klacht: Kapotte Philips airfryer ontvangen

op 12 februari 2018 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorige week een Philips airfryer XXL (HD9630/90) besteld, welke ik de volgende dag al in huis had.
Toen ik vrijdag de airfryer voor het eerst aanzette, begon het apparaat na 5 minuten een ratelend geluid te maken. Het geluid was hard, ik besloot direct de stekker uit het stopcontact te halen. Op internet las ik dat dit ratelende geluid een vaker voorkomend probleem is. Toen ik de airfyrer uit de doos haalde, zag ik kleine plekjes in de bodem van het blik. Ik dacht nog: het lijkt wel of hij al gebruikt is. Omdat de airfryer nog helemaal in het plastic zat, en ik er een flink bedrag voor betaald heb, ging ik er vanuit dat ik een nieuwe airfryer in mijn bezit had.
Gebeld met de klachtenservice van Philips. De dame aan de telefoon kon mij alleen een reparatiebeurt voor mijn airfryer bieden.
Gezegd dat ik niet zoveel geld heb betaald voor een gerepareerd apparaat, maar voor een nieuw, werkend apparaat.

Gewenste Oplossing:

Als ik een nieuwe (niet gerepareerde) airfryer ontvang ben ik tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Heleen Geurts