Klacht: Kapotte jurk omtvangen

op 19 juni 2021 over Shein.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, ik heb vandaag 3 jurken mogen ontvangen van SHEIN, waarvan 1 gescheurd is aangekomen. Ik baal er ontzettend van, want de levering was al zo traag en nu ook nog eens gescheurd aangekomen. Jammer dit. šŸ™ misschien een optie om goede kwaliteit op te sturen, die stof die die jurk heeft is al niet bepaald beste stof.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden waneer ik natuurlijk krijg waar ik voor betaald heb. Goed product!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shein.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shein.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Loubna bo