Klacht: Kan oplossing prijsvraag niet versturen

op 19 juli 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het leek me leuk 3 dagen Parijs 50 jaar geleden getrouwd op zaterdag 16 september huwelijksreis Parijs Nu 50 jaar later weer op een zaterdag leek het mij leuk de huwelijksreis naar Parijs rustig over te doen. Maar helaas kan de oplossing MONTPARNASSE niet versturen

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik antwoord krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door inekevanwerven@gmail.com