Klacht: Kan niet van mobiel naar vast bellen in de redio 0115

op 01 december 2016 over Hollandsnieuwe in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al 3 weken een probleem met mijn mobiele telefoon, ik kan in de regio 0115 niemand bellen van mobiel naar vast nummer. Heb al die verse keren de klanteservice van Hollandsnieuewe aan de lijn gehad maar krijg iedere keer te horen het is in behandeling of wordt aan gewerkt . Als je dan vraagt om iemand te spereken die mij verder kan helpen dan gaat dat niet. Ik heb geen goed woord over voor deze providor en ga zeker niet mijn contract verle

Gewenste Oplossing:

Als het probleem is opgelost binne 1 week of dat ik een terug melding krijg van wat er aan gedaan wordy=t binnen 24 uur

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hollandsnieuwe over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door willypoemel