Klacht: Kan niet meer in mijn facebook vanwege identeit controle

op 07 augustus 2017 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik moet mijn identiteit bevestigen van facebook als ik vervolgens op doorgaan klik geeft facebook aan dat mijn identiteit niet kan worden bevestigd ik krijg geen optie om mijn ID op te sturen of vrienden te herkennen of zoiets dergelijks. Kortom: ik zit in een viceuze cirkel waar ik niet uitkom graag hulp!

Gewenste Oplossing:

Dat ik weer op mijn facebook kan!

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Waterpijpkoning