Klacht: Kan niet inloggen

op 28 april 2017 over H&M in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kan sinds kort niet meer inloggen in h&m. Heb alle internet sites geprobeerd: Google Crome, Internet Explorder en al die andere zooi. Ik kan niet meer inloggen en heb ook geen zin om te bellen want dat kost weer geld. Heb dat account al ongeveer 3 jaar. Weet niet wat er mis is met die site maar hij werkt voor geen meter.

Gewenste Oplossing:

Als ik weer kan inloggen zodat ik me kleding kan betalen!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over H&M

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over H&M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Elke-