Klacht: Kan niet gebeld worden of sms ontvangen

op 15 februari 2020 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoi,
Sinds 14-1 kan ik niet meer gebeld worden of sms ontvangen. Ik ben reeds vele uren in de winkel geweest en we hebben alles geprobeerd om het probleem te verhelpen. Uiteindelijk te horen gekregen dat er aan het probleem gewerkt wordt maar inmiddels zijn we 1 maand verder en ik krijg gewoon een normale factuur van Vodafone. Deze ben ik niet van plan te betalen. Ook heb ik reeds 2 klachten ingediend maar ik ben dus niet telefonisch bereikbaar en krijg geen reactie.

Gewenste Oplossing:

Als ik weer kan bellen en gesmst worden en de afgelopen rekening niet hoef te betalen omdat ik geen gebruik heb kunnen maken van bellensms

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Toldo1981