Klacht: kan niet boeken; steeds foutmelding op jullie site

op 10 augustus 2016 over booking.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeer sinds gisteren een appartement te boeken op jullie site, maar na zo’n 25x geprobeerd te hebben EN met jullie Engelstalige helpdesk gebeld te hebben, is het nog steeds niet gelukt. Ik krijg steeds de volgende melding aan het einde van het boekingsproces (nadat ik visagegevens heb ingevuld) op jullie site te staan:

Sorry. Er is een fout opgetreden.

U kunt terugkeren naar de vorige pagina of gebruikmaken van een van de onderstaande opties. Als dit niet werkt, verzoeken wij u het straks opnieuw te proberen. We zijn op de hoogte van het probleem en zullen het zo spoedig mogelijk verhelpen.

Gewenste Oplossing:

Als ik kan boeken/reserveren. Nu kan ik niets.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over booking.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over booking.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bgcools