Klacht: Kan niet bellen of gebeld worden geen internet

op 18 september 2017 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kan sinds afgelopen donderdag niet gebeld of gebeld worden heb donderdag contact gehad met Vodafone en mij is verteld dat er een case is aangemaakt en dat het bij de technische dienst ligt en dat het zo snel moelijk wordt opgelost nu zijn we 5 dagen verder en kan ik nog steeds niet bellen of gebeld worden of internetten vandaag in de winkel langs geweest en werdt mij weer precies het zelfde verteld ik heb een zakelijk abnoment heb en ben afhankelijk van mij tel ivm spoedritten waar ik dagelijks voor wordt gebeld ben gewoon ten einde raad

Gewenste Oplossing:

tegemoetkomen van de inkomsten bederf
En dat ik gewoon weer kan bellen en gebeld worden in plaats van kastje naar de muur te worden gestuurd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Momhamdi